Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden www.filosofietje.nl

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.filosofietje.nl. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website en/of via (persoonlijke) communicatiemiddelen aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom / Copyright

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert of verspreidt zonder Filosofietje daarbij als auteur te vermelden of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Filosofietje.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom / copyright berust bij Filosofietje.nl .

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer- dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Filosofietje.nl te mogen claimen of te veronderstellen.

Filosofietje.nl streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van, of de inhoud op, deze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie, diensten en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze diensten en/of producten te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Filosofietje.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij eventueel via hyperlinks mochten verwijzen.

Aansprakelijkheid:

Filosofietje.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid cq kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de eventuele gevolgen/consequenties die voort zouden kunnen vloeien uit het niet juist gebruiken van de door ons aangeboden artikelen.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer op deze pagina.

Uiteraard heeft Filosofietje graag tevreden klanten. Mocht er ergens iets misgaan dan willen we graag samen met jou op zoek naar een passende oplossing ! Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je dit binnen 8 dagen aan ons melden dmv email (shop@filosofietje.nl) & binnen 12 dagen aan ons retourneren om in aanmerking te komen voor een teruggave, mits het aan onderstaande voorwaarden voldoet. Is je aankoop langer dan 8 dagen geleden dan kom je niet meer in aanmerking voor deze service.

Retournering en terugbetaling – beleid

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling moet het item ongebruikt en in dezelfde staat geretourneerd worden als waarin je het ontvangen hebt, in de originele verpakking.

Producten die beschadigd zijn (onmiskenbaar aantoonbare transportschade uitgezonderd) of producten die duidelijk gebruikt zijn komen niet in aanmerking voor retourzending of terugbetaling.

De volgende items komen in geen geval in aanmerking voor retournering/teruggave:

  • In opdracht gepersonaliseerde artikelen (tenzij duidelijk aantoonbaar is dat Filosofietje een fout gemaakt heeft).
  • Gift cards / Cadeaubonnen
  • Gedownloade producten
  • Afgeprijsde artikelen

Let op: Om de retournering te kunnen verwerken is het aankoopbewijs benodigd.

Zodra we de retourzending ontvangen en geïnspecteerd hebben, laten we je via email weten dat we je bestelling retour hebben ontvangen en of we overgaan tot terugbetaling of niet.

Wordt je retourzending geaccepteerd dan zullen we binnen 30 dagen overgaan tot terugbetaling.

Als je terugbetaling op zich laat wachten:

Mocht je nog geen teruggave ontvangen hebben, doublecheck dan eerst je bankrekening of neem contact op met de bank, er kan wat verwerkingstijd tussen zitten.

Als je dit al gedaan hebt en nog steeds geen teruggave ontvangen hebt neem dan contact met ons op.

Alleen artikelen met een duidelijk aantoonbare productiefout of ongebruikelijk fabricage defect komen in aanmerking voor ruiling. Wil je iets ruilen ? Bestel het gewenste item dan opnieuw en volg de retourneringsprocedure zoals bovenaan beschreven voor het defecte artikel. Vermeld in de melding (email) erbij dat het om een ruiling gaat.

Voor retourzendingen is het volgende adres te gebruiken:

TAV Filosofietje, Berkelsezoom 26 2652AL Berkel en Rodenrijs

Het retourneren van een bestelling is voor eigen rekening. Filosofietje is niet verantwoordelijk voor de kosten van een retourzending. Verzendkosten zijn ‘non-refundable’ en worden zonodig afgetrokken van de teruggave. *Bij een gedeeltelijke terugzending worden de verzendkosten niet vergoed.

Gebruik voor de zekerheid een ‘Track & Trace’ dienst als je iets retour stuurt, want we kunnen niet van te voren garanderen dat we je retourzending ook daadwerkelijk zullen ontvangen.

Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: Filosofietje (Moederbedrijf: Puur Puik)

KvK nr.73092061

BTW nr.NL001638984B07